Hotelcard - Hotel Gift

Hotelcard

 

Een ideaal cadeau

De meeste mensen gaan graag een weekendje weg. Om musea te bezoeken en een mooie voorstellingen bij te wonen, te genieten van de natuur en tot rust te komen, lekker uit eten te gaan en de hectiek van alledag te laten varen. Een hotelovernachting is dan ook een geschenk dat bij velen in goede aarde valt, zeker als men zelf kan kiezen waar deze plaatsvindt. Dat is de reden waarom de hotelcard is bedacht door HotelGift.
 

Hotelcard het ideale cadeau

De hotelcard is een digitale cadeaubon die bij een groot netwerk van hotels kan worden besteed. U bepaalt vooraf welk bedrag u aan de kaart toekent, zodat u de kosten in eigen hand houdt. De ontvanger van de hotelcard maakt vervolgens een keuze uit een van de vele hotels en betaalt de overnachting met het tegoed op de kaart. Het principe van de hotelcard is eenvoudig, het verrassingseffect en de impact vaak groot.
 

Cadeau voor vrienden en familie

Zijn uw schoonouders 40 jaar getrouwd of studeert uw dochter af? Ziet uw buurman Abraham of kan een goede vriend of vriendin wel een verzetje gebruiken? Een hotelcard is het ideale cadeau.

In de stad of een natuurlijke omgeving? Cultuur, strand of bos? Culinair, wellness of sportief? De ontvanger bepaalt zelf in welke setting het uitje plaatsvindt en boekt met de hotelcard zelf het hotel dat het beste bij zijn of haar wensen past.


Ook geschikt als zakelijk geschenk

Incentives zijn belangrijk om klanten en medewerkers te werven, behouden en belonen. De hotelcard is dan ook een uitstekend middel om te laten zien hoezeer u uw personeel en zakelijke relaties waardeert. U kunt de hotelcard uiteraard als afzonderlijk geschenk geven, maar het is ook een uitstekend idee om de hotelcard op te nemen in een cadeau- of eindejaarspakket.
 

Vrij en origineel

Wilt u origineel uit de hoek komen, dan kiest u iets anders: een hotelcard waarmee uw vrienden, familie, werknemers of zakelijke relaties zelf een fantastisch weekend met hotelovernachting samen kunnen stellen.
 

Bestel de hotelcard via onze website!