Hotel Gift Card - Hotel Gift

Geef een hotelovernachting cadeau met een Hotel Gift Card


We hebben allemaal een heerlijk, maar druk leven. Met lange dagen op kantoor, gezellige weekenden met vrienden en familie en natuurlijk alle dingen die op de agenda staan voor de kinderen. Dan kom je soms helemaal niet meer aan elkaar toe! Tijd om te ontspannen kun je cadeau geven aan die lieve vriendin die alle ballen dagelijks in de lucht houdt of aan je medewerkers die zo hard hebben gewerkt dit jaar. Hoe? Met de Hotel Gift Card natuurlijk. 
 

Hotel Gift Card: een zeer attent cadeau

Ontspanning is heel belangrijk voor iedereen. Even er tussenuit om de batterijen op te laden zorgt voor minder stress in het dagelijks leven. Een (korte) vakantie kan daar zeker aan bijdragen. Even weg van huis, haard en werkvloer om na een lekker lang weekend Antwerpen of een weekje Rome helemaal opgefrist terug te komen. Dat is goed voor thuis, maar ook voor de zaak. Dankzij de Hotel Gift Card kun je helpen om die batterijen op te laden. Dat maakt het een zeer attent cadeau.
 

Keuze uit meer dan 110,000 hotels met de Hotel Gift Card

Wist je dat je met de Hotel Gift Card naar meer dan 7.000 bestemmingen in de hele wereld kunt afreizen? Dat zijn maar liefst 110.000+ hotels om uit te kiezen, deze zijn aangesloten bij meer dan 500 wereldwijd erkende ketens. Daarnaast is de Hotel Gift Card onbeperkt geldig: dus degene aan wie je de bon cadeau doet, kan deze op ieder gewenst tijdstip inleveren. Via de website is het heel gemakkelijk om de cadeaubonnen te verzilveren. Dat wordt genieten!
 

Nog meer voordelen van de Hotel Gift Card

Je kunt bovendien last minute een Hotel Gift Card aanschaffen. Zo is het mogelijk om de Hotel Gift Card via e-mail te laten bezorgen. Print deze vervolgens uit en geef het cadeau. Wil je het liever grootser aanpakken? Kies dan voor de 24-uurs service waarbij de Hotel Gift Card feestelijk wordt ingepakt. Daarnaast hoeft de waarde van de Hotel Gift Card niet in zijn geheel te worden gespendeerd. Mocht men wat overhouden, dan kan dat voor een volgende keer bewaard worden. Dat wordt een feestje om te geven!